المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : VTSS ....what do you think?>>at 1.84$


رشيد1
29-04-2006, 01:23 AM
Vitesse Semi c-nductor Corporation engages in the design, development, manufacturing, and marketing of integrated circuits (ICs) for systems manufacturers in the communications and storage industries. The company provides laser drivers, transimpedance amplifiers, and post amplifiers that serve as the physical connection to the fiber optic cable. It offers physical layer devices that convert high-speed analog signals from the physical media devices to digital signals; and involve in clock and data regeneration, and multiplexing/demultiplexing for the fiber channel and gigabit Ethernet markets. The company provides network processors; software-programmable microprocessors for networking and communications functions, such as classification, filtering, policing, grooming, forwarding, and routing; and traffic management ICs that reside on a line card between the network processor and the switch fabric, as well as perform the policing, queuing, and buffering functions. It also offers switches for receiving data from a line card and routing it to its proper destination; enterprise local area network (LAN) products, such as transceivers, switches, and media access controllers that address gigabit Ethernet applications in the LAN; and storage and serial backplane products, such as serialisers and deserialisers, transceivers, retimers, and port bypass circuits, as well as switches, expanders, enclosure management devices, and RAID controllers. The company markets its product in the United States, Japan, Canada, Singapore, Hong Kong, and the United Kingdom. Vitesse Semi-conductor was co-founded as Vitesse Electronics Corporation in 1984 by Louis Tomasetta and changed its name to Vitesse Semi-conductor Corporation in 1987. The company is headquartered in Camarillo, California.

رشيد1
01-05-2006, 03:41 AM
الشركه كان عليها تداول عالي يوم الجمعه الفائت وتوسط سعرها السنوي فوق دولارين

مارأيكم في هذه الشركه كأستثمار؟

MWAFFAQ
01-05-2006, 06:08 AM
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ، ، ،

أخي رشيد

أرى بأن هذا السهم وعطفاً على حالته الفنية جيد سعرياً ولكنه وللأسف غير جيد من حيث الإتجاه الأساسي له والذي أرى بأنه يظل هابطاً خصوصاً إذا ما علمنا بأن السهم إستجاب لمتوسط المائتين والذي يسير بإتجاه هابط على الويكلي ولم يستطع أن يخترقه صعوداً وإنهار من عنده نزولاً كما ترى. وبالإضافة إلى ذلك عاد السهم كاسراً نزولاً خط الترند الهابط العام والذي قمته عند سعر الهاي التاريخي بالرغم من أنه إستطاع أن يخترقه صعوداً؛ مما يجعلني أتوقع فنياً أن يسير السهم في مسار أفقي على أبعد تقدير ولكن ليس صعودي بحيث يسمح لك بالإستثمار فيه.

وفي كل الأحوال أرى بأنه لا يصلح حالياً للإستثمار عطفاً على الحالة الفنية. وللأسف المنتدى لم يقبل التشارت التوضيحي بالرغم من أنه كان أقل من 700 × 700

تحياتي لك

MWAFFAQ
01-05-2006, 06:14 AM
وهذا هو التشارت الذي أتكلم عنه بعد أن عرفت سر تحميل الصور في المنتدى

رشيد1
01-05-2006, 06:56 AM
الله يجزاك الخير أخي الكريم....

albrady
04-05-2006, 12:30 PM
اخي احب ان ادلو بدلوي, رايت الشركة التي ذكرتموها, وارى شخصيا التالي, سوف ترتد الشركة قريبا علي النحو التالي اولا تشكل عليها W ناقص المفروض يكتمل اليوم الخميس واذا تشكل ذلك فالمتوقع ان تتجه الي الصعود بمقدار خمسة مربعات من مقدار ال 20 سنت اي 20 *5=1 دولار من موقعها الحالي عند 1.84 اي تذهب بحسبتنا الي 2.84 ثم يحدث ويتشكل لا حقا W مائل ومنفرج الاضلاع ويحدث جني ارباح بمقدر مربع ونصف بمقدار 1.5*20 =-0.30 , اي تهبط الي 2.84-0.30=2.53 وبعد ذلك تطلع مرة اخري خمسة مربعات الي مستوي 2.53+5*0.20=3.53 وبعدها قد يتشكل عليها حرف M ان لم تستطيع اختراع المقاومة من اخر قمة لها عند 3.6 . طبعا كلامنا يحتاج له اسبوع بداية الخميس الحالي. قد تختلف الحسبة ولكن هذا الذي اراه ما قد يحدث وخاصة اذا علمنا ان الماكد للشركة قد وصل حد النزول وكذلك ال ار اس اي . هذا من الناحية الفنية والزاوية اما اخواني اذا تعقبنا تاريخ الشركة من عام 99 حتي يومنا هذا , واعتبر هذا التحليل التحليل التاريخي علي اساس ان التاريخ يعيد نفسه نجد ان الشركة لها موجتي طلوع في بداية شهر مايو ,وتكمل الموجة القمة في شهر اغسطس, والموجة الاخري تبدا في شهر يناير او فبراير وتنتهي مرة اخري القمة وتصل الي القاع اواخر ابريل بداية مايو. في النهاية اقول هذا مجرد توقعاتي والله اعلم.http://stockcharts.com/webcgi/perf.html?VTSS%20